Endringer på tømmedag i Narvik

For å kunne gjøre driften vår ennå mer effektiv ved å kunne bruke bilene våre med sidelaster og baklaster i samme område, blir det fra uke 46 til uke 48 noen endringer på tømmedager i Narvik kommune.

Dette er endringene

Uke 47 får abonnenter i området Kongens gate, Hagebakken, Diagonalen, Lodve Langes gate som har hatt tømmedag på tirsdag, ny tømmedag for papir og glass- og metallemballasje onsdag.

Abonnenter fra Ankenesbrua til og med Ankenes kirke vil bytte tømmedag fra onsdag til torsdag.

I området Ankenes og Håkvik flyttes tømmedag av glass- og metallemballasje og papir fra torsdag til mandag.

Området Strømsnes, Øyjord og Rapet vil fra uke 46 få endret tømmedag på matavfall og plastemballasje, samt matavfall og restavfall fra uke 48. Her blir endringene fra mandag hvor ny tømmedag vil være torsdag.

I uke 48 flyttes tømmedag på papir og glass- og metallemballasje på Framnes fra torsdag til mandag.

Ny plassering av dunk

Noen abonnenter vil også få en tekstmelding fra HRS med oppfordring til å endre plassering av sine beholdere for vinteren. Dette er områder som er kjent å være et problem for våre biler når det er vinterføre og glatte bakker. Disse abonnentene vil bli varslet via sms.

Gjelder endringene meg?

Skulle du være i tvil om endringene gjelder hos deg, anbefaler vi at du sjekker i appen vår Min Renovasjon. Denne blir i løpet av kort tid bli oppdatert med nye tømmedager. Har du varslene aktivert vil du automatisk få varsel i forkant av de nye tømmedagene dine.

 

 

Sist oppdatert: 1. november 2021