Foredrag eller omvisning på anlegg?

Lurer du på hva vi på HRS egentlig jobber med? Hvorfor ikke enten invitere oss for å holde et foredrag for din bedrift/lag/forening/skoleklasse/barnehage? Vi kan også arrangere at dere kommer til oss for en omvisning enten på vår miljøpark på Djupvik i Narvik eller på Stangnes i Harstad.

Gratis foredrag

Å jobbe med avfall er så mye mer enn å bare hente avfall hjemme hos enten private eller bedrifter. Det handler blant annet om god logistikk, god sortering, samarbeid for å sikre best mulig gjenvinningsgrad – og nå både egne mål, våre eierkommunes mål og nasjonale mål. Det handler om å jobbe for miljøet og ta vare på ressursene våre, slik at generasjonene som kommer etter oss også kan nyte godt av disse. Derfor er vi en bransje som er i stadig endring. Det som var en sannhet for noen år siden, er ikke nødvendigvis dagens sannhet.

Vi vet mange lurer på hva som egentlig skjer med avfallet deres. Vi har hatt mange forespørsler om å komme og holde foredrag for både lag, foreninger, bedrifter og skoleklasser. Og det synes vi er helt supert.

Derfor tilbyr vi dette til alle som ønsker – selvsagt kostnadsfritt.

Omvisning på anlegg

Har ditt lag, forening, skoleklasse eller bedrift i tillegg lyst å få en omvisning på vårt anlegg enten på Djupvik (Narvik) eller på Stangnes (Harstad)? Da kan vi selvsagt få til dette. Enten du vil ha foredrag en dag og omvisning en annen dag, eller begge deler på samme dag, så finner vi en løsning.

Sikkerhet går alltid foran alt

Når det kommet til besøk på vårt anlegg, går sikkerhet foran alt. Vi har mange tunge kjøretøy på anlegget vårt som er i full drift av deres daglige arbeidsoppgaver. Våre sjåfører er svært oppmerksomme, men vi krever også at våre besøkende må være obs. For å være helt sikker, stiller vi derfor følgende krav til alle våre besøkende under omvisning:

  • Alle i gruppen skal følge med gruppen og ikke gå en og en. Har man spørsmål om noe og vil utforske noe, så må man gi beskjed til ansvarlig som går med gruppen.
  • Kommer det et kjøretøy, skal man flytte seg ut av veien. Må man krysse veien foran kjøretøyet, skal man få øyekontakt med sjåfør eller ennå hyggeligere – vinke til sjåføren, før man krysser.
  • Alle i gruppen må, som minimum, gå med hjelm og refleksvest under hele omvisningen på anlegget. Ansvarlige fra HRS vil også gå med hjelm og refleksvest eller godt synlig arbeidsjakke med refleks.
  • Ved omvisning for barn, krever vi at det stiller et visst antall voksne sammen med gruppen.

Hvordan går vi fram?

  • Ta kontakt med oss på epost til post@hrs.no eller telefon 769 22 000
  • Sammen med deg og ditt lag/forening, avklarer hva vi hva fokuset i foredraget skal være. Noen ønsker helt generelt, andre ønsker mer spesifisert.
  • Vi setter av dag og tidspunkt. Lengde på foredraget bestemmer dere. Av erfaring vet vi at det er viktig å sette av god tid til spørsmål.
  • På avtalt dag, dukker vi opp på møtet deres og forteller om hva vi gjør og hvordan renovasjonen fungerer.
  • Vi oppfordrer til å tenke gjennom spørsmål til oss. Kan vi ikke svare der og da, skal vi finne ut av svaret for dere.

Ta gjerne kontakt med oss om for spørsmål i forbindelse med dette.

Sist oppdatert: 13. september 2019