Djupvik Miljøpark, Narvik

Kommune

Narvik

Adresse

Djupvikveien 21,
8517 Narvik

Kontaktperson

Ansatte på kundetorget
907 92 655

Driftsleder

Geir Erik Dølvik

959 89 394

Åpningstider

Åpningstider

Mandag og torsdag: 11.00 – 18.00

Tirsdag, onsdag og fredag: 08.00 – 15.00

Lørdagsåpent: 10.00 – 14.00
(i perioden 8.mai til og med 25.september 2021)

Superuke 3.-6.mai 2021
Mandag 3.mai til og med torsdag 6.mai har vi åpent fra klokken 08.00 – 18.00.

Om Djupvik Miljøpark, Narvik

Djupvik Miljøpark har kundetorg for alle innbyggere i Narvik kommune.

Klargjøring før besøk på miljøpark

Vi anbefaler våre kunder til å ta en kikk på oversiktskartet før man planlegger en tur til oss. Se hvor de forskjellige containerne står plassert på kundetorget, og pakk gjerne bil/henger (i den grad det er mulig) etter hva som skal av først og hva som skal av sist. Det er svært tidsbesparende og våre kunder slipper å gå fram og tilbake over kundetorget.

Husk å bruke gjennomsiktige avfallsekker når du leverer avfall i sekker. Har du sorte avfallsekker, må du belage deg på å sprette opp sekkene ved levering og sortere innholdet ut av sekkene.

Alle private som betaler renovasjonsavgift i Narvik kommune, har inntil seks kubikk grovavfall inkludert i renovasjonsgebyret. Skal du benytte deg av dette, må du ha med HRS-kortet når du skal levere.

Oversiktskart over Djupvik Miljøpark
Klikk på kartet for å åpne i egen fane. Kartet kan deretter lagres/printes ut. Merk at det kan komme endringer på plasseringen av containere. Printer du ut kart, så sjekk gjerne for oppdateringer før ankomst.

Priser/HRS-kort

Alle private som betaler renovasjonsavgift i Narvik, har mulighet til å levere inntil seks kubikk grovavfall pr kalenderår. Skal du benytte deg av dette, må du ha med HRS-kortet når du skal levere.

Dersom du leier leilighet må du høre med utleier om du får tilgang til HRS-kort. Har du flyttet inn i et nyopprettet borettslag, er det leder av borettslaget som får tilsent kortene.

HRS-kortene følger eiendom og ikke person. Dersom du flytter, skal HRS-kort ligge igjen i din gamle bolig. Nytt kort skal ligge igjen fra forrige eier. Flytter du inn i et helt nytt bygg, kan du ta kontakt med oss og få tilsendt kort.

 

Vi tar Vipps på alle våre miljøstasjoner.

Glemt kort eller oppbrukt kvote: 382,- pr kubikk.
Mistet HRS-kort: 275,- for å få nytt kort. 
For å få så skrevet ut nytt HRS-kort, må du ta kontakt med vår administrasjon i Narvik.
Du kan også laste ned MiljøID-appen på mobilen din som gir deg HRS-kortet rett på mobilen. 

Husk at det er vederlagsfritt å levere bølgepapp, jern, EE-avfall og farlig avfall (inntil 1.000 kg pr abonnent). Det er derfor lurt å sortere det du skal kaste hjemme, slik at våre kundeveiledere raskt får overblikk over hva som skal føres opp på HRS-kortet og hva som er vederlagsfritt.

Velkommen til oss!